Çanakkale Ayvacık Devlet Hastanesi

Fatih Mah. Edremit Cad. Ayvacık
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ayvacık Devlet Hastanesi 1970'li yıllarda Sağlık Merkezi olarak kurulmuştur. Daha sonra 1984 yılında Merkez Sağlık Ocağı olarak faaliyetlerini sürdürmüş, 1991 yılında tekrar 10 yataklı Sağlık Merkezi olarak faaliyete geçmiştir. 1998 yılında 25 yataklı Devlet Hastanesine dönüşmüş, 2001 yılında tekrar Sağlık Merkezi olarak hizmete başlamıştır.
2002 yılında Sağlık Merkezlerinin Yataklı Tedavi Kurumundan çıkarılması Sonucu hasta yatırılamamıştır. 15 Eylül 2003 yılında Ayvacık Devlet Hastanesi-Vatandaş iş birliği ile mevcut binasının tadilat ve onarımı yapılarak 28 yataklı Ayvacık Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Hastanemize yapılan müracaatlarda cevap verebildiğimiz hizmet birimleri sırasıyla; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Aile Hekimliği ve Acil Servisidir. Bu birimlerimizle günün koşullarına uygun, son derece modern koşullarda hizmet sunuyoruz.