Çanakkale Ezine Devlet Hastanesi

Esentepe Mevkii Bayramiç Yolu
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ezine Devlet Hastanesi Çanakkale-İzmir karayolunun Bayramiç ilçesi yol ayrımında 1 Çocuk uzmanı ve 1 pratisyen hekim ile 1991 yılında 50 yataklı olarak hizmete açılmıştır.
Hastanemizin bir turizm bölgesinde olması, anayol ve kavşak noktaları arasında bulunması sebebiyle müracaat eden hasta sayısı her geçen gün daha da arttığı saptanıp binanın yetersiz kalması üzerine yeni hastane binası yapımına karar verilmiş ve 2008 Ocak ayında temel atılarak, yeni hastane binası projesi fiilen başlatılmıştır.
100 yatak kapasiteli olarak planlanan proje 2013 yılında tamamlanmış ve Nisan ayından itibaren de hizmet vermeye başlanmıştır.
Halen Hastanemiz 100 yatak kapasiteli olup: 4 salonlu Ameliyathane, 6 Cihaz ile Hemodiyaliz Ünitesi, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Ortopedi, Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Üroloji ve Fizik Tedavi Kliniği ile Hizmet sunmaktadır. Hastaların ve çalışanların konforu ve sağlığı gözetilerek yapılan modern binamızda her geçen gün eklenen yeni birimlerle hizmet vermeye devam etmekteyiz.