Çanakkale Gelibolu Asker Hastanesi

Yazıcızade Mh. 17500 Gelibolu/Çanakkale Türkiye
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 03.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Misyonumuz;

Barışta ve savaşta, sorumluluk sahasındaki hasta ve yaralıların, hastalığından şüphe edilenlerin ve sağlık durumları kontrol edilmek istenenlerin, ayaktan müşahede, muayene, teşhis ve tedavilerini yapmak, rehabilite etmek. Acil cerrahi müdahale ve sınırlı yataklı tedavi hizmeti vermektir.

Vizyonumuz;

Gelibolu Asker Hastanesi olarak mevcut imkan ve kabiliyetleri çerçevesinde barışa ve sefere yönelik verilecek her türlü görevi yapma azim ve kararlılığı içerisinde bulunmaya devam etmektir.

Gelibolu Asker Hastanesi, 1940 yılında kurulmuş, 2003 yılında kullanılan mevcut binasına taşınmıştır. 01 Ağustos 2005 tarihinde Gelibolu Asker Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.