Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi

Yazıcızade Mah. Celal Nuri İleri Cad. No:22
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Gelibolu Devlet Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerini, insan haklarına saygılı ve güler yüzlü hizmet anlayışı temellerine dayanarak, modern tıbbın gerektirdiği teşhis ve tedavi yöntemlerini hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyede tutarak sizlere sunmak misyonumuzdur.
Hastanemizde verilen hizmetlerle kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimsemeyi, hastalarımızı ve çalışanlarımızı memnun etmeyi, dürüst ve prensipli kararlarla hizmet vermeyi amaç edindik. En iyi teşhis ve tedavi hizmeti vermeyi ilke edinerek uygulamakta olduğumuz teşhis ve tedavi yöntemlerini, hasta memnuniyetini ön planda tutarak sürdürmekteyiz.