Çanakkale Gökçeada Devlet Hastanesi

Gökçeada Merkez
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, 45 Yataklı Devlet Hastanesi Tip Projesi ile inşa edilmiş olup, 1999 yılında hizmete açılmıştır. Halen 50 fiili yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. 2002 yılında 2 adet Hemodiyaliz cihazı ile Hemodiyaliz Servisi hizmete açılmış ve zaman içinde 3 cihaz daha ilave edilerek 5 Hemodiyaliz cihazı ile hizmetini sürdürmektedir. İlçemizde acil vakalar için 2 adet ambulans ve 1 adet ambulans bot ile hizmet verilmektedir.
Misyonumuz İlçemizde, hizmeti sunulan resmi veya özel sosyal güvenlik sahibi ve sosyal güvencesi olmayan tüm halkımıza; hasta haklarına saygılı, hekim haklarına duyarlı, etik değerlere bağlı, hizmeti veren ile alan arasındaki iletişimin sağlam temeller üzerinde yürütülmesini sağlayıp, memnuniyeti sürekli hale getirmeyi, kaynaklarını etkin kullanmayı, nitelikli sağlık hizmeti sunumunu sağlamayı hastalara gerekli sağlık hizmeti sunarken onların ve yakınlarının memnuniyetini önemsemeyi ilke edinmek.