Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane

Cumhuriyet Mah. Sahil Yolu No: 5 Kepez / ÇANAKKALE
Posta Kodu:
hastanecomu.edu.tr
Bu sayfa en son 21.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

12 Kasım 2008'de Çanakkale'ye poliklinikleri ile hizmet vermeye başlayan 195'i doktor olmak üzere toplam 560 personeli olan ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, bölgenin tek üniversite hastanesidir.
Bünyesinde 18 yataklı yoğun bakım ünitesi, 40 polikliniği, 7 gün 24 saat hizmet veren 8 ameliyathanesi ve laboratuvar ve üniteler ile birlikte her türlü tetkik isteğe cevap verebilecek 160 yataklı bir sağlık kurumudur.
Uzman ve deneyimli sağlık personeli ile beraber tıbbın her dalında kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaç edinmiş olan hastanemiz, her türlü hastanın tanı ve tedavisini yapabilecek teknik donanıma sahiptir.
Klinik ve polikliniklerimize başvuran hastaların, tanı ve tedavi süreçlerinin izlenmesinde gerekli olan laboratuar hizmetleri: Klinik Biyokimya, Klinik Mikrobiyoloji, Farmakoloji, Ürodinami, Androloji, Endoskopi, Bronkoskopi, Solunum ve Alerji, Koroner, Serebral ve Periferik Anjiyografi, Nükleer Tıp,Nörofizyoloji (EEG / EMG), Patoloji Laboratuvarlarında zamanında, doğru ve güvenilir olarak sunulmakta olup, Tıbbi Genetik laboratuarımız tüm yaşam boyu, her yaştaki hastaya, genetik tetkik ve değerlendirme yapacak bilim gücüne ve teknik alt yapıya sahiptir. Bununla beraber görüntüleme ünitemiz 1,5 Tesla MR, 4 Kesit BT, 10 adet USG ve 1 adet 4D-USG , Sintigrafi (Gama kamera ) ve Excimer Lazer ( gözlük atma tedavisi ) gibi en modern cihazlar ile en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
En son teknoloji ile donatılmış basınç odasının Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Ünitesi'nde hizmete girmesiyle, Türkiye'de bu alanda hizmet veren ikinci Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hastalara tedavi imkanı sunulmaktadır.
Etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, güvenilir ve nitelikli sağlık hizmeti sunan ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemleri kullanarak devamlı gelişmeyi ve yenilenmeyi amaçlamış, bilimsel araştırmalarda ve yeni sağlık uygulamalarında öncü olmayı hedeflemiştir.

Bu hedef ve vizyon doğrultusunda, kuruluşundan bu yana Çanakkale'de sağlık hizmeti standartını yükselten ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yükselişi her geçen gün devam etmektedir.

Başlıca Yapılan İşlemler
Anjiyografi ( Serebral / Koroner / Periferik)
Excimer Lazer , FACO
MR (1,5 Tesla)