Çanakkale Özel Biga Can Hastanesi

Şirintepe Mahallesi Kalafat Cad. No:3 Biga / ÇANAKKALE
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 15.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Biga’nın  önemli yatırımcı grupları ve doktorlarımız bir araya gelerek özel hastane projesini şekillendirmiş ve bunu hayata geçirmek için Mart 2006’ da Özel Biga Can Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş kurulmuştur. İş birliğini temel alan yoğun ama işbirliği temelinde iyi niyetli çalışmalar ile Mart 2007’ de özel hastanenin temelleri atılmıştır.İki yıl gibi bir sürede inşaat süreci,hastane içi teknik donanım ve tüm kadrolar tamamlanmış olup 4 Nisan 2009 tarihinde hastanemiz faaliyete başlamıştır.Bölge hastanesi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen  hastanemiz Biga- Çan- Yenice- Gönen- Lapseki ilçelerini kapsayan bir alanda kaliteli sağlık hizmetini vermeyi hedeflemiş ve çalışmalarına bu yönde başlamıştır.

KURUCULARIMIZ

İhsan ÇAKIR ve plastik malzeme ve tesisat endüstrisinde çok iyi bir isim yapmış olan Yalçın Tesisat ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş
Mobilya üretiminde bir dünya markası olan birçok alanda yatırımları bulunan Doğtaş Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş

İhsan ÇAKIR ve Diğer Ortaklarımız

Dahiliye Uzmanı Dr.Salim TOPSEVER,
Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op.Dr.Necmettin HURKU,
Nöroloji Uzmanı Dr.Cahit UĞUR,
Acil Sorumlu Hekimi Dr.Yalçın SIĞIRCI,
Diş Hekimi Dr.Salih YENİGÜN,
Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN
Acil Hekimi Dr.Suat APUŞOĞLU,

YÖNETİM ORGANI

24.07.2012 tarihinde Doğtaş Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Özel Biga Can Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de ki hisselerinin tamamı İhsan ÇAKIR ve Yalçın Tesisat ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından satın alınmıştır. Hisse devri sonrası yeni yönetim aşağıda ki gibi şekillenmiştir;

Yönetim Kurulu Başkanı İhsan ÇAKIR
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR
Yönetim Kurulu Üyesi (Genel Müdür)Hatko CANTÜRK
Yönetim Kurulu Üyesi (Medikal Direktör) Feza ŞEN
Yönetim Kurulu Üyesi (Başhemşire/Hastane Direktörü) Bahar KARADAL
Hastanemiz 5.800 m2 kapalı, toplam 12.000  m2 alanda hizmet vermektedir. Hastanemizde, 21 Uzman Doktor, 1 Diş Doktoru, 4 Pratisyen olmak üzere toplam 26 doktor ve diğer yardımcı sağlık personeli, idari ve destek hizmetler personeli olmak üzere toplam 172 personelle hizmet vermekteyiz.Hastanemizde toplam 18 poliklinik , 3 ameliyathane, tam donanımlı doğumhane, son teknoloji ile donatılmış laboratuar ve radyoloji bölümleri bulunmaktadır. 39 hasta yatak kapasitesine sahip hastanemizde 3 erişkin yoğun  bakım ve  yeni doğan yoğun bakım ünitemizle  hizmet vermektedir.

Tüm odalarımızda merkezi klimatizasyon mevcuttur.
Hastanemizde kapalı devre güvenlik sistemiyle sürekli kontrol altında tutulmaktadır
Hastanemizde ayaktan muayene veya yatarak tetkik ve tedavi hizmetleri verilmektedir.
Hastanemiz T.C. Sağlık Mevzuatına tabidir ve bu kanun ve yönetmeliklere uygun olarak çalışmaktadır.

Özel Biga Can Hastanemizde uzman ve güler yüzlü  sağlık çalışanlarıyla, tıp teknolojisinin en ileri gelişme ve donanımlarını hastalarına sunan yapısıyla, hasta odaklı anlayışıyla bölge halkına hizmet vermeye devam edecektir.
  • Nil Gülay 13.09.2016 22:05
    Şuan hastaneden çıktık Kız kardeşimi acile panik atak ve tansiyon telaşı ile getirdik ben stajyer olduğuna emin olduğum Azeri bir bey iki soru ve tansiyon ölçümü yaptırdı çıkın dolaşın tekrardn gelin diyerek yolladı yarım saat sonra tekrar tansiyona baktı hastanın yüzüne dahi bakmadı hemşire ilgilendi bir tek ve bizden muayene etmiş gibi birde utanmadn100.00 tl istediler muayene bile etmediniz dediğimizdede istersn verme gibi bir cevap aldık.birsoru sorduğunuzda onbeş saniye sonra cevap veriyor türkçe bile konuşamıyor nerdeyse.. Bide utanmadan ateş falan ölçtük dediki asla öyle Bişey yok.. Kasada bizim gibi bir hasta daha aynı mağdurluğunu dile getiriyordu.. Ve birde otoparkta bir kişidaha aynı şikayt berbat bi hastane yetkililere duyurulur