Çankırı Atkaracalar Devlet Hastanesi

Gazibey Mah. Nevzat Ayaz Bulvarı No:52 Atkaracalar
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

2003 yılında 10 yatak kapasite ile halkımıza hizmet vermeye başlayan Atkaracalar Devlet Hastanesi ilçe halkına kaliteli, çağdaş ve saygın bir sağlık hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Hastanemiz bünyesinde hizmet veren 1 Aile Hekimi ve 4 Pratisyen hekim bulunmaktadır.
İlçemiz Çankırı iline bağlı E-80, D-100 devlet karayolu üzerinde, Batı Karadeniz bölgesinin güneyinde yer alır. Bünyesinde B tipi Entegre 112 İstasyonu, Protez hizmeti verilen Diş Polikliniği, Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve yatan hasta klinikleri bulunmaktadır.