Çankırı Çerkeş Devlet Hastanesi

Cumhuriyet Mahallesi Reis İsmail Yenigün Caddesi No:16 Çerkeş
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2002 yılında 30 yatak kapasite ile halkımıza hizmet vermeye başlayan Çerkeş Devlet Hastanesi, yaklaşık 15000 nüfusa sahip ilçe halkına kaliteli, çağdaş ve saygın bir sağlık hizmeti sunmaya çalışmaktadır.
İlçemiz Çankırı iline bağlı E-80 (D-100) devlet karayolu üzerinde, Batı Karadeniz bölgesinin güneyinde yer alır. Çankırı ve Ankara’ya 120 km, Karabük iline ise 80 km uzaklıktadır.
Hastanemizde 1 Aile Hekimliği Uzmanı, 1 Dahiliye Uzmanı, 3 pratisyen ve 2 Diş Tabibi, 14 Sağlık Memuru, 4 Hemşire, 3 Ebe, 7 Laborant, 2 Anestezi Teknikeri, 5 Acil Tıp Teknisyeni, 2 Röntgen Teknikeri ve 2 Tıbbi Sekreter ve 12 yardımcı hizmetler olmak üzere toplam 57 personelle hizmet vermektedir.