Çankırı Kurşunlu İlçe Hastanesi

İlçe Hastanesi 18300 Kurşunlu
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kurşunlu İlçe Hastanesi şehir merkezinde 6724  m²  arsa içinde 4567  m² kapalı alanı olan E1 kategorisi 20 yatak  kapasitesine sahip , ilçeye ve komşu ilçelere de hizmet veren bir hastanedir.Bünyesinde Diyaliz Ünitesi barındırması nedeniyle farklılığını hissettirmektedir.

Hasta odalarımız 2’şer kişilik 8 oda ve tek kişilik 4 odalı olup, televizyon,dijital uydu sistemi, dolap, banyo ve tuvalet  mevcuttur. Tüm yataklı servis katlarında hasta konsültasyon odası, gündüz odaları ve bu odalarda buzdolabı bulunmaktadır. Tüm yataklı servislerimizde tansiyon aleti, merkezi oksijen-vakum  ve çağrı sistemi mevcuttur .
Hastanemizin çevre düzenlemesi yapılmış olup araç trafiği ve ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. Yönlendirme hizmetleri mevcut ve ulaşılabilir durumdadır.
Hastanemizde Network bilgisayar ağına bağlı IP tabanlı güvenlik ve gözetim kamera sistemi mevcuttur.
Hastanemizde  acil polikliniği, aile hekimi polikliniği, diş polikliniği, genel poliklinik yanında ameliyathane, diyaliz,  fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi de mevcuttur.
Hastanemizde sosyal birimler olarak danışma, halkla ilişkiler, bekleme salonu, konferans ve eğitim salonu, mescit, bebek emzirme ,bakım odası, tutuklu müşahede odası, sterilizasyon odası mevcuttur.
Hastanemizde Eczane, morg, mutfak, yemekhane, ilaç deposu, normal depo, ambar, arşiv odası da bulunmaktadır.
Hastanemizde tüm işlemler bilgisayar ortamında yapılmaktadır.