Çorum Alaca Devlet Hastanesi

Yıldızhan Mah. Cengiz Topel Cd. No: 124
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Alaca Devlet Hastanesi şehir merkezine 2 km mesafede olup inşaatı 17-09-1985 tarihinde başlatılmış 09. 05. 1988 tarihinde inşaatı tamamlanarak 09-09-1988 tarihinde 50 yataklı Devlet Hastanesi A–B Blok olarak faaliyete geçmiştir. Ek Binamız (C Blok) 2007 yılında tamamlanarak hizmete girmiştir.
3 bloktan müteşekkil olup, bodrum, zemin ve zemin üzeri 2 kattan ibarettir. Binamızın oturumu 1551 m², bahçesi ile toplam 15435 m²'lik bir alanı kapsamaktadır.
Hastanemizde dahiliye uzmanı, kadın doğum ve hastalıkları uzmanı, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, genel cerrahi uzmanı ve ortopedi ve travmatoloji uzmanı kadrolu olarak görev yapmaktadır. Uzman doktorların polikilinik saati 09:00-16:00 arasındadır. Acil servisimiz 24 saat 112 ile entegre olarak hizmet vermektedir.
Laboratuvar ve röntgen hizmetleri verilmektedir. Laboratuvarımızda Horman, Eliza, Biyokimya, Hemotoloji (Kansayımı) ve Serolojik Testler yapılmaktadır. Laboratuvarımız dış kontrol çalışması yapmaktadır.
Aktif olarak görev yapan iki adet diş ünitimiz vardır. Total protez hizmetimiz de Verilmeye başlamıştır. Diyaliz Ünitemiz hizmet vermektedir. 50 Yataklı ek hizmet binamız açılmıştır.