Çorum Bayat Devlet Hastanesi

Yatukcu Mah. Çorum Cad No: 23
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, kendisini ve kurumunu sürekli olarak geliştirmeye, yenilemeye çalışan güler yüzlü, özverili personeli ile ilçemizin tek yataklı tedavi kurumu olarak, 50 yatak kapasitesiyle 1992 Yılından beri hizmet vermektedir.
1998 yılında idari hizmetlerde kullanılan ek bina tamamlanmıştır.
Hastanemiz Bayat merkez ve köyleri, ayrıca yakın çevre ilçe halkına (yaklaşık 25.000 nüfusa) hizmet vermektedir.

Yılda yaklaşık 60.000 hastaya ayaktan, yaklaşık 1.000 hastaya ise yataklı tedavi hizmeti sunmaktayız. Resmi tatiller haricinde polikliniklerimiz 08:00 - 16:00 saatleri arası, Acil ve 112 Acil Servisimiz ise 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Yeni hastane yapımı gündemde olup, yakın zamanda inşaata başlanması düşünülmektedir.