Çorum Mecitözü Devlet Hastanesi

Sarıdede Mahallesi Ceyhan Sokak
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2 Aile Hekimliği uzmanı, 2 Pratisyen Hekim, 15 Hemşire, 5 Ebe, 5 Sağlık Memuru, 9 Acil Tıp Teksinyeni, 6 Laboratuvar Teknisyeni, 3 Röntgen Teknisyeni, 3 Tıbbi Sekreter, 3 Memur, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Şoför ve 3 Hizmetli Personellerinden oluşan tecrübeli kadrosuyla hedef nufusu olan, ilçemiz ve bağlı köyleriyle birlikte yaklaşık 22000 nufüsa hizmet vermektedir.
Poliklinik Hizmetleri: Hertürlü muayene; ilaç kullanımı ve katılım payından muafiyet raporu verilmesi, sürücü belgesi alabilir raporu, diyaliz hastalarımız için diyaliz bölümü çalışmalarımız devam etmektedir.
Acil servis hizmetleri: 7 gün 24 saat boyunca acil müdahale hizmetleri, pansuman ve enjeksiyon hizmetleri
Laboratuvar hizmetleri: Hastanemiz laboratuvarında Tam biyokimya, hemogram, TİT, kan grubu tayini, serolojik testler sürekli çalışılmaktadır. Hastanemize yakında alınacak hormon cihazıyla birlikte hormon testleri de çalışmaya başlanacaktır.
Röntgen hizmetleri: Hertürlü direk grafi çekimi yapılmaktadır.
Yataklı tedavi hizmetleri: Hastanemiz 38 fiili yatak sayısıyla hizmet vermektedir.
Doğum hizmetleri: Doğum uzmanı müdahalesi gerektirmeyen tüm doğumlar hastanemiz ebeleri tarafından gerçekleştirilebilmektedir.
Aile planlaması hizmetleri: Aile planlaması eğitimi, ücretsiz ürün dağıtımı ve uygulamalar.
Ambulans hizmetleri: Hastanemizde bir acil müdahele ambulansı ve bir adet nakil ambulansı bulanmaktadır.
Hastanemizin Diyaliz servisi açılmış olup 3 adet cihazımız ile Mecitözü ve köylerinde yaşayan, böbrek yetmezliği hastalarına hizmet sunmaktayız