Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi

Yeni Hayat Mah. Dr. Sadık Ahmet Cd.
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1993 Yılından beri hizmet verdiği son binasından 05 Haziran 2009 tarihi itibariyle en son teknolojiye uygun olarak Türkiyede 3 hastaneden ilki olarak inşa edilmiş olan şimdiki binasına taşınmıştır. Bütün çabamız, geçmişte ancak hayal edilebilen sağlık hizmetlerini modern tıbbın ve çağın imkanlarını kullanarak layık olduğunuz şekilde sunmak ve bölgede etkin, güvenilir, ulaşılabilir ileri teknolojik donanımlı bir hastane olmaktır.
Başhekimliğimiz Sağlık Bakanlığımızın "Sağlıkta Dönüşüm" programı çerçevesinde yeni ve bölgede ilk olan projeleri bir bir hayata geçirmektedir. Hastanemiz Türkiye genelinde Çağdaş modern ilkelerin uygulandığı örnek bir hastane olmuştur.
Poliklinik hizmetlerinde kaliteyi, hizmete kolay ulaşabilmeyi, etkin tedavi ve takibi en üst düzeyde bulacaksınız. Yataklı Tedavi Hizmetlerinde sizlere iyi klinik uygulamaları ile insanca koşullarda ve evinizin rahatlığında sağlığınıza kavuşabilme imkanını sunuyoruz. Sağlık alanında hasta ve hasta yakınlarının haklarını koruyan kaliteli, güvenilir, çağımız teknolojisi ile donatılmış sağlık hizmeti sunmanın haklı gurur ve mutluluğu ile hizmet sunumuna devam edeceğiz.