Denizli Çivril Devlet Hastanesi

Uşak Yolu Üzeri Çivril
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastane 13500 m2 arsa alanı üzerinde, 6135 m2 kapalı alanda alt yapısı itibariyle ciddi onarımlardan geçmiş, A, B, C, D blokları tam ve sürekli hizmet vermeye başlamıştır.
Hastanede hemodiyaliz merkezi, iki odalı genel ameliyathane, acil servis, röntgen, laboratuar, poliklinikler, idari birimler, eczane, arşiv ve ambar yer almaktadır. İntaniye, dahiliye, çocuk, göz, genel cerrahi, ortopedi, diş, ağrı polikliniği, kadın hastalıkları ve doğum branşlarında da yataklı tedavi hizmeti verilmektedir.
Hastane bünyesinde hali hazırda 10 uzman doktor, 10 pratisyen doktor, 2 diş tabibi, 1 diyetisyen, 48 hemşire, 15 ebe hemşire, 16 sağlık memuru, teknisyenler, tıbbi sekreterler, idari kadro ve memurlar, temizlik şirketi çalışanları olmak üzere 190 personel yer almaktadır.
Toplam 11 poliklinikte günde 491 hastaya bakılmaktadır. Acil poliklinik 24 saat kesintisiz hizmet vermekte olup, günlük ortalama acil hasta sayısı 213’tür.
Çivril Devlet Hastanesine 2005 yılında WHO ve UNİCEF tarafından Bebek Dostu Hastane unvanı verilmiştir.
Hastane özverili çalışanları sayesinde 30-05-2006 tarihinde TS ISO EN 9001:2000 kalite belgesini almaya hak kazanmıştır. Böylelikle Denizli ili ve ilçeleri arasında kalite ödülü alan ilk devlet hastanesi olma özelliğine sahiptir.