Denizli Honaz Devlet Hastanesi

Cumhuriyet Mah. No:2 Honaz
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, 01 Şubat 2002 tarihinde hizmete açılmıştır. Denizli şehir merkezine 21 km uzaklıkta bulunan Honaz ilçemizin merkezinde kurulmuştur. 8571 m² arsa alanı üzerinde bulunan binamız toplam 2722 m² kapalı alana sahiptir. Mevcut 20 yatak kapasitesi ile çalışan hastanemizde, 4 uzman doktor bulunmaktadır.
Dahiliye, Genel Cerrahi, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları Doğum Poliklinikleri ile beraber 2 diş hekiminin bulunduğu Diş polikliniği hizmet vermektedir. Ayrıca 5 pratisyen hekim görev yapmaktadır.
Acil Servisimiz pratisyen doktorlarımız nezaretinde 24 saat kesintisiz olarak çalışarak, acil olarak başvuran hastalara müdahale etmektedir. Aynı zamanda B tipi 112 hizmetleri yürütülmektedir. Hasta sevki için 2 adet Acil Yardım Ambulansı bulunmaktadır.
1 adet ameliyathane salonu ve 1 adet Doğum Salonu ile hizmet vermektedir. Halen 70 sağlık personeli, 9 özel temizlik hizmeti personeli ve 4 adet özel güvenlik görevlisi ile hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için en büyük hedefimizdir.