Denizli Özel Mediklinik Hastanesi

Sırakapılar Mah. Prof. Dr. Nusret H. Fişek Sk. No: 11 Denizli
Posta Kodu:
20000
Bu sayfa en son 13.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Mediklinik Hastanesi Hakkında
Denizli Özel Şifa Hastanesi 1995 yılından bu yana teşhis, tedavi, bakım ve koruyucu sağlık hizmeti veren bir sağlık kuruluşudur. Eski Denizli Özel Şifa Hastanesi yeni adı Mediklinik Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Yenilenen birimleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile hizmetinizdedir.
Hastanemiz, tüm sağlık hizmetlerinde; güvenilir, kaliteli ve hasta odaklı hizmet veren, hasta ve çalışan güvenligini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı bir şifa yuvasıdır. Teknolojik yenilikleri, bilimsel çalışmaları, uygulamaları takip ederek sağlık hizmetlerini tıbbın en son teknolojileriyle topluma sunma hedefiyle kendini daima yenileyen öncü bir sağlık kuruluşudur.