Denizli Sarayköy Devlet Hastanesi

Cumhuriyet Mah. Hastane Cd. No: 26
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastane binamızın temeli 1986 yılında Sarayköy - Sağlık Tesisleri Yaptırma Yaşatma ve Soysa Hizmetler Derneği tarafından atılmış olup, 1995-1997 yılları arasında zemin katta Merkez Sağlık Ocağı olarak hizmete açılmış, 24 Ekim 1997 tarihinden sonra da Sarayköy Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 6500 M2 arsa üzerinde, 520 M2 binası, bodrum+4 kat ve 35 yatak kapasiteli olup, yatak doluluk oranı ortalama %50 dir
Aydın-Denizli karayolu üzerinde bulunan hastanemiz, Denizliye 22 km. uzaklıktadır. Sarayköy ve köyleri, Buldan ve köyleri, Buharkent ve köyleri, Güney ilçesi ve köyleri olmak üzere kalabalık bir nüfusa hizmet verilmekte olup, karayolu kenarında oluşu ile acil durumlarda hizmet önemi daha da artmaktadır. Hastanemiz Eylül/2006 itibariyle İSO-9001-2000 KYS. çalışmalarına başlamış ve 08-07-2008 tarihinde TS EN ISO 9001-2000 şartlarına uygun bir Kalite Yönetim Sistemine sahip olduğu TSE Tarafından Belgelendirilmiştir.
Hastanemiz 35 yatak kapasiteli altı uzmanı, altı pratisyen hekimi, üç diş hekimi, bir eczacı, zengin ve deneyimli personeliyle hizmet vermektedir.
Hastanemiz 2012 yılında, yeniden yapılandırılarak, odaları bakanlığımızın belirlediği nitelikli oda sistemiyle daha kaliteli hizmet verecektir. Kalite standartlarına göre yapılanan ameliyathanemiz hizmet vermeye devam etmektedir.