Denizli Servergazi Devlet Hastanesi

Bereketler Mahallesi Bereket Caddesi No:1
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1 Ağustos 2005 tarihinde daha önce şehir merkezindeki binasında olan Pamukkale Devlet Hastanesi tüm personeliyle buraya taşınarak hizmet vermeye başladı. 20 Eylül 2005 tarihinde ismi "Denizli Servergazi Devlet Hastanesi" olarak değiştirildi.
Hastanemiz 304 yataklıdır. 34 yoğun bakım yatağı mevcut olup, dağılımı; 8 adet Koroner, 18 adet anestezi, 7 adet cerrahi, 11 adet yenidoğan şeklindedir. 7 ameliyat odası mevcuttur. Toplam 56 adet poliklinik odası mevcuttur. Her hastanın doktorunu seçebilme imkanı mevcuttur.
Hastanemize gelmek için özel halk otobüsleri ve minibüslerden yararlanabilirsiniz. 1200 evler hat minibüsleri, Bereketli minibüsleri hastanemiz ile Bayramyeri arasında 07:00 ile gece saat 24:00 arasında düzenli olarak çalışmaktadır.