Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Dr. Şeref İnalöz Cad. Doğumevi Yanı Dağkapı
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Diyarbakır Devlet Hastanesi bünyesinde Diş Kliniği olarak hizmet vermekte iken, 15 Nisan 1999 tarihinden itibaren Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Başta Diyarbakır olmak üzere tüm bölge illerden gelen hastalarımıza her gün 12 Poliklinik, 5 Entegre Kliniği, 2 Endodonti Kliniği, 2 Pedodonti Kliniği, ve 1 Lokal Ameliyathane ile diğer idari ve destek birimlerimizle en son tıbbi ve teknolojik gelişmeleri kullanarak modern, rahat bir ortamda muayene ve tedavi hizmetlerini sunmaktayız.