Diyarbakır Batıgöz Göz Sağlığı Merkezi

İzzetpaşa Caddesi No:7 Suriçi
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İzmir Çankaya'da 2004 yılında hizmet vermeye başlayan Batıgöz olarak; 2007 yılından itibaren de Diyarbakır şubemiz ile bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başladık.

Batıgöz Göz Sağlığı Merkezi, göz sağlığı ile ilgili tüm sorunlarınıza 24 saat kesintisiz cevap vermektedir. 2008 yılında yurtdışı yatırım kararı alan Batıgöz, bu çalışmalar doğrultusunda 2010 yılında Romanya'nın Bükreş şehrinde ve Irak'ın Erbil şehrinde Westeye Hospital ünvanı ile göz hastanesi açarak, hizmet vermeye başlamıştır.