Diyarbakır Çermik Devlet Hastanesi

Çukur Mahallesi Eski Siverek Caddesi No:55
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1997 yılında Çermik Devlet Hastanesi binası yapılmış olup 2006 tarihinde hizmete girmiştir.
2 dahiliye uzmanı, 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 aile hekimi uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 genel cerrahi uzmanı, 1 anestezi uzmanı, 1 üroloji uzmanı, 4 diş tabibi, 1 psikolog, 6 pratisyen hekim, 23 ebe, 25 hemşire, 40 yardımcı personelleri ile hastalarımıza hizmet sunmaktadır.
Hastalarının ve çalışanlarının yüzünün gülmesinin, bir sağlık kurumunun başarısının en önemli kriterlerinden biri olduğunu kabul eden merkezimiz; etik kurallara bağlı, kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmetini, doğru teşhis ve tedavilerle sunabilmeyi tam olarak benimsemiştir.
Polikliniklerimize baş vuran günlük hasta sayısı 780 civarında olup, yıllık ortalama 520 ameliyat, 400 doğum yaptırılmaktadır.
2008 tarihinde hastanemiz ISO 9001-2000 kalite belgesi alarak Diyarbakır ilçe devlet hastaneleri arsında bir ilke imza atmıştır.