Diyarbakır Çınar İlçe Devlet Hastanesi

Diyarbakır Yolu 1 Km
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Diyarbakır Yolu 1 km üzerinde olup; 2002 yılında Sağlık Merkezi olarak hizmet vermekteyken, aynı binada 1 Mayıs 2007 de Sağlık Bakanlığınca 25 yataklı ilçe hastanesine dönüştürülerek hizmet verilmeye başlanmıştır.
Halen 4 uzman tabip, 6 pratisyen tabip, 4 diş tabibi görev yapmaktadır.
Hastanemiz 1500 metrekare alana sahip olup, kapalı alan 1300 metrekaredir. Bu alanın 1000 metrekaresi otopark olarak kullanılmakta, geri kalan kısım ise yeşil alandan ibarettir.
Hizmetlerimiz
Acil Ünitesi, İç Hastalıklar (Dahiliye) Polikliniği, Çocuk Polikliniği, Kadın ve Doğum Polikliniği, Diş Polikliniği, Radyoloji, Laboratuvar, Kan Alma