Diyarbakır Eğil İlçe Hastanesi

Yenişehir Mh. Sağlık Cd. Eğil
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Eğil ilçe hastanesi 13 Haziran 2008 tarih ve 22461 sayılı bakanlık oluru ile Eğil ilçe entegre hastanesi olan, Eğil sağlık merkezi olan 1 Mart 2009 tarihi itibariyle ilçe hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Hastane binamız fiziki açıdan tüm boya, granit, döşeme kapı girişi, kamelya ve mermer döşemesi, bina çatı düzenlemesi yapılmıştır. Hastane binamızda Jenaratör ve regülatör cihazları kurularak hastanemizin elektrik sistemi güvenilir hale getirilmiştir. Ayrıca önemli cihazlarımız güç kaynağı ile desteklenmektedir.
Binamızın bir çok yerine gece görüş kamera sistemi döşenmiş olup, Güvenlik sistemi desteklenmeye çalışılmaktadır. Personel ve cihazlarımız açısından tüm odalarımıza klima kurulmuş olup, tüm polikliniklerin kapısına hasta çağrı sistemli monitör kurulmuştur. Ön ve arka bahçe ağaçlandırılma çalışması yapılmıştır.