Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi

5 Nisan Mh. Nukhet Coşkun Cd. No: 87 Daire: 3, Selahattineyyubi, Bağlar, Diyarbakır, Türkiye
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 4650 metrekarelik alan ile yaklaşık 110 araçlık park yeri ve 7 katlı Modern Hastane Binası ile Sağlıkta kalite anlayışı doğrultusunda hizmet vermektedir. Diyarbakır Bağlar mevkiinde bulunan Özel Bağlar Hastanesi olarak 4 suit oda, 4 Genel Yoğun Bakım, 13 Yeni Doğan Bakım küvöz Yatağı ile birlikte toplamda 57 yataklı, 3 salonlu Ameliyathane, 2 Doğumhane, 20 Poliklinik Hizmetleri, Laboratuvar, Radyoloji, Birimleri ve bunların yanında Hastane bünyemize, Cildiye, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitelerini ekleyip Hastalarımıza hizmet veren birimlerimizi arttırdık. Ayrıca 1,5 Teasla MR Cihazını, Taş Kırma Cihazını, Dijital Mamografi'yi de Hastalarımızın hizmetine sunduk.
  • Leyla Petekkaya 28.11.2017 13:15