Diyarbakır Özel Diyar Dünya Doğum Hastanesi

Ali Emiri 1. Sokak No: 3 Yenişehir / Diyarbakır
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Diyar Dünya Doğum Hastanesi

Diyarbakır'da KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HASTANESİ olarak 22.08.2006 tarihinden beri; modern fiziki şartları, teknolojik olanakları ve uzman doktor kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir.

Amacımız

Kadın hastalıkları ve doğum alanında halkımıza dünya standartlarına uygun sağlık hizmetini vermektir.
Misyonumuz

Bilimsel ve Vicdani Etik Değerlere bağlı, hasta haklarına ve etik kurallara saygılı, koşulsuz hasta memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet ve uzman kadrosuyla güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmaktır.
Vizyonumuz

Profesyonel tıbbi uygulamaları, teknolojisi, hasta memnuniyeti yaratmadaki çabası ve uzman kadromuz ile yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren, sağlık alanında konumlandığımız bölgede bir referans merkezi olmaktır.
Kalite Politikamız

Toplam kalite anlayışı doğrultusunda hastalarımızın beklenti ve memnuniyetine odaklı kalite bilinci daima önceliğimiz olacaktır. Hataların insanlardan değil süreçlerden kaynaklandığının bilincinde olarak, sistemimizi sürekli gözden geçirme ve iyileştirme çalışmalarına önem ve öncelik vereceğiz. Hastalarımız ve tedarikçilerimizin bize duydukları güveni hiçbir zaman sarsmadan, dürüst, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunacağız. Çalışanlarımızın değerli oldukları bilincinden hareket ile onları eğitimlerle destekleyecek ve sürekli iyileştirme süreçlerinde etkin kılacağız. Çalışanlarımızın gurur duydukları çalışma ortamını sağlayacak ve başarılarını birlikte kutlamaya zaman ayıracağız. Doktorlarımızı iş ortaklarımız ve müşterilerimiz olarak kabul ederek, onları da devamlı iyileştirme süreçlerine dahil edeceğiz.