Diyarbakır Özel Memorial Dicle Hastanesi

Urfa Yolu 3. Km. 507. Sk. No:150
Bu sayfa en son 08.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Memorial Sağlık Grubu, dünya standartlarındaki sağlık hizmetini Diyarbakır’daki ikinci adresi olan Memorial Dicle Hastanesi ile de sunmaya başladı.

Memorial Diyarbakır Hastanesi’nden sonra Memorial’in şehirdeki ikinci hastanesi olan Memorial Dicle Hastanesi; alanında uzman hekimlerden oluşan akademik kadrosu, modern tanı ve tedavi üniteleri, teknolojik donanımı, hasta konforuna uygun mimarisi ile yalnızca Diyarbakır’a değil, tüm bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlandı.

21 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde kurulan Memorial Dicle Hastanesi, 250 kişilik medikal ve idari kadrosu ile hizmet vermektedir. 138 yatak kapasiteli hastanede; 9 ameliyathane, 26 yenidoğan yoğun bakım, 23 genel yoğun bakım, 12 kardiyoloji ile kalp- damar cerrahisi yoğun bakım, 5 çocuk yoğun bakım olmak üzere toplam 66 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Poliklinik alanları, hasta odaları, konforlu süit odaları, çocuk oyun alanları ve engelli hastaların ihtiyaçlarına özel düzenlenmiş bölümleri ile Memorial Dicle Hastanesi ileri tıp mimarisine sahiptir.

Urfa yolu üzerinde bulunan Memorial Dicle Hastanesi, merkezi konumu açısından çevre illerden ve yurtdışından gelen hastaların son derece rahat bir şekilde ulaşabileceği stratejik bir noktada bulunmaktadır.

Memorial Dicle Hastanesi de Memorial Diyarbakır Hastanesi’nde olduğu gibi tüm branşlarda SGK anlaşmalı olarak; SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve devlet memurlarına hizmet vermektedir. Ayrıca özel sağlık sigortalı hastalar için de sigorta, banka ve kurum anlaşmaları mevcuttu
  • Metin Sıgınç 16.02.2016 16:35
    Biyonik kapak için ücret aliniyormu
  • vahide şahbaz 08.11.2015 08:42