Diyarbakır Özel Memorial Hastanesi

Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent
+90 (412)314 66 66
Bu sayfa en son 08.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Memorial Sağlık Grubu, sağlık hizmetlerini İstanbul ve Antalya’dan sonra Memorial Diyarbakır Hastanesi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne taşıdı. Memorial Diyarbakır Hastanesi; doktor kadrosu, tanı tedavi üniteleri, hasta bakımı hizmetleri, otelcilik hizmetleri ve modern mimarisi ile sadece Diyarbakır’a değil, tüm bölgeye hizmet sunabilecek şekilde tasarlandı.

Memorial Diyarbakır Hastanesi 350 kişilik medikal ve idari kadrosu ile 14 bin metrekarelik kapalı alanda, 140 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Hastanede genel yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakımda 15’er yatak, KVC yoğun bakımda 5 yatak, koroner yoğun bakımda 3 yatak ve 6 ameliyathane ile hizmet verilmekte. Hastaların her türlü ihtiyacı düşünülerek, modern tıp mimarisine göre hazırlanmış hasta odalarının yanı sıra, suit odalar ve özürlü hastalar için odalar da bulunmakta.

Memorial Diyarbakır Diclekent’te, havaalanına yakınlığı ve merkezi konumu açısından stratejik bir noktada yer alıyor. Bu sayede sadece Diyarbakır halkı değil; Batman, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis gibi yakın iller ve yurtdışından gelecek hastaların da son derece rahat şekilde ulaşabileceği bir konumda...

Memorial Diyarbakır Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak tüm branşlarda, SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve devlet memurlarının hizmetinde olacak. Özel sağlık sigortalı hastalarımız için sigorta anlaşmalarımız mevcut durumda.