Diyarbakır Özel Sultan Hastanesi

Selahaddin Eyyubi Mah. Aydın Arslan Bulvarı
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Sultan Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Özel Sultan Hastanesi, Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Sultan Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
  • merve Aydoğan 14.04.2016 19:26
    Uzun lafa gerek yok ben hiç memnun deilim özellikle cocuk doktorundan EbûZiya gerekeni yapılması arz ederim