Diyarbakır Özel Veni Vidi Hastanesi

Ali Emiri 1. Sk. No:1 Dağkapı
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Diyarbakır halkının sağlık sektöründe dışarıya göçünü önlemek ve sağlık problemlerinde kendi şehrinde hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla Özel Diyarbakır Veni Vidi Hastanesi 2005 yılında şehrimiz halkının ulaşımı rahatlıkla sağlayabilmesi göz önünde bulundurularak Diyarbakır ilinin merkezinde yer alan Dağkapı semtinde kurulmuştur.

Diyarbakır ilinde sağlık alanında ilkleri sunmayı kendine görev edinen hastanemiz bünyesinde göz nakli ve kalp durdurulmadan koroner bypass ameliyatı gibi özellikli cerrahi operasyonlar başarıyla gerçekleştirilmiştir.

12. 000 m2 kullanım alanına sahip olan Özel Veni Vidi Hastanesi 1 kalp damar cerrahi, 3 genel cerrahi ve 1 adet küçük müdahalelerde kullanılmak üzere tahsis edilmiş 5 ameliyathaneye ve 153 yatak kapasitesine sahiptir.