Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi

Dr. Şeref İnal Öz Cd. Diyarbakır
Bu sayfa en son 28.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

HEDEFLERİMİZ

Halk sağlığı ve insan odaklı bir yapı kurmak,en ileri bilgi ve teknolojinin yeterli düzeyde ve  konforlu bir ortamda sunulduğu,toplumsal amaçlı sağlık programlarının uygulanmasına öncülük eden,insanımızın sağlığına güvenli ve huzurlu bir ortamda kavuşması,güler yüzlü hizmet alması,hastanemizden mutlu ayrılması,tıbbi bakım hizmetleri ile konforlu otelcilik hizmetlerinin birbirini tamamlayacak şekilde sunulduğu,lider bir sağlık kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

AMAÇLARIMIZ

Modern çağın gereklerine ve memleket gerçeklerine uygun,yüksek nitelikte hasta bakımı ve tedavi hizmetlerini en düşük maliyetle üretmek ve bunu ihtiyaç sahiplerine sunmak,süratli,disiplinli,üstün kaliteli ve ekonomik bir hastane işletmeciliğini sağlamak.

DEĞERLERİMİZ

• Dürüstlük ilkesine sahip olmak

• İfade özgürlüğü

• Adaletli olmak

• Sorumluluk bilincine sahip olmak

• Yeni fikirlere açık olmak

• İşbirliğine önem vermek

• Takım bilinci ve katılımcılığı desteklemek

• Saygılı ve hoşgörülü olmak

• Etik değerlere bağlı olmak

• İdealist olmak

• Veriye ve bilgiye dayalı karar almak

• Öngörü sahibi olmak

• Kaliteyi içselleştirip,her hizmette kalite anlayışını hedef almak

• Vatandaşlarımızın hasta olmamalarına yönelik bilgilendirmeler yapmak

• Hasta ve çalışan memmnuniyetinin kesiştiği noktada daha kaliteli hizmet olacağına inanmak

• Öner Balkan 15.12.2015 23:17
    Az önce haberlerde izledim çok mutlu oldum, mağdur bir aileye hastanenizde oda vermiş kucak acmissiniz. Helal olsun sizin gibi iyi kalpli temiz vicdanlı insanların var olması bizimde dünyaya temiz güzel bir kalp ile bakmamızı sağlıyor. Allah razı olsun sizlerden güzel insanlar işiniz gücünüz rast gitsin.