Diyarbakır Universal Diyarbakır Hastanesi

Elazığ Cad. Dış Kapı Meydanı No:1
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Universal Diyarbakır Hastanesi, kaliteli ve modern sağlık hizmetini Diyarbakır'a ve bölgedeki diğer illere ulaştırmak amacıyla kurulmuş tam teşekküllü bir hastanedir.

17. 000 m2 kapalı alan üzerine kurulu Universal Diyarbakır Hastanesi, 159 hasta yatağı ile hizmet sunmaktadır. Hastanede yer alan süit odalar, tedavi sürecinde hasta konforunu en üst düzeyde tutmak için tasarlanmıştır.

Universal Diyarbakır Hastanesi, merkezi bir noktada konumlanmıştır. Dağkapı Meydanı'nda Elazığ Caddesi No:2 adresinde yer alan hastaneye toplu taşıma araçları ile de rahatça ulaşılabilmektedir.

5 ameliyathanesi bulunan Universal Diyarbakır Hastanesi, 12 Yenidoğan, 3 KVC(Kalp – Damar Cerrahisi), 9 koroner ve 9 cerrahi olmak üzere 33 yatak ile yoğun bakım hizmeti sunmaktadır.

Hastanede yer alan görüntüleme ve laboratuar bölümlerinde pek çok tanı ve tetkik yöntemi uygulanabilmektedir.