Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi

Cumhuriyet Mah. Beşyol Sok. No:1
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Akçakoca Devlet Hastanesi olarak oluşabilecek bütün problemlerin bir ekip ruhu ve anlayışı içerisinde en kısa zamanda çözümlenmesini sağlayarak Batı Karadeniz’de ve Ülkemizde hizmet veren hastaneler içerisinde ilk sıralara yerleşmek hedeflenmektedir.

Akçakoca Devlet Hastanesinden faydalanan insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmesi için maddi ve insani kaynakların bir araya getirilerek, hastanemizde görev yapan personellerin ortak katılımı ve çabaları ile sürekli gelişme ve yüksek verim anlayışı içinde ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun, güvenilir ve kaliteli hizmet sunma, bu hizmeti en uygun maliyete dayalı ve en kısa sürede bireylere ulaştırmaktır.