Düzce Atatürk Devlet Hastanesi

Aziziye Mah. Hastane Cd.
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2006 yılından itibaren Eski SSK Düzce Hastanesi iken, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi adını alan hastane ile Dr. Tandoğan Tokgöz Düzce Devlet Hastanemiz birleşerek 550 yataklı hastane olmuştur. Birleşme sonrasında yine Düzce Dr. Tandoğan Tokgöz Düzce Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmiştir. 2006 yılından itibaren Bakanlığımız Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün isim değişikliği konulu yazıları ile Dr. Tandoğan Tokgöz Devlet Hastanesi isminin Düzce Atatürk Devlet Hastanesi olarak değiştirildiği bildirilmiştir. Bundan sonra halen hastanemiz Düzce Atatürk Devlet Hastanesi adı altında hizmet vermeye devam etmektedir.
Muncurlu mevkiinde bulunan binamızda, 3 Nisan 2006 tarihinden itibaren Genel cerrahi, Göz, KBB, Üroloji, Beyin Cerrahi, Ortopedi ve Göğüs cerrahisi klinikleri ve yataklı servisleri orada hizmet vermeye başlamıştır.
1. Adres: Düzce Atatürk Devlet Hastanesi-Muncurlu Hizmet Binası(Muncurlu Köyü)
2. Adres: Düzce Atatürk Devlet Hastanesi-SSK Hizmet Binası (Aziziye Mahallesi)
3. Adres: Düzce Atatürk Devlet Hastanesi-Acil Binası Yanı (Aziziye Mahallesi Yunus Market Karşısı)