Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi

Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Türkiye'de ve bölgede; çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan, meslek ahlakını ve uluslararası standartları benimseyen, hasta ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamaları ile kaliteli sağlık hizmeti sunmak.

Bilimsel ve etik değerlere her koşulda uymayı ilke edinmiş, takım ruhu içinde çalışan dinamik kadromuz misyonumuza ulaşmamızda temel dayanağımızdır.

Hayri Sivrikaya Hastanesi; üstün nitelikli ekibi ve modern tıbbi altyapısıyla sağlık hizmetlerini mükemmel düzeyde vererek bulunduğu bölgede model oluşturmayı ve Türkiye'de referans olarak gösterilen sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.