Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

1. Murat Mah. Güngör Mazlum Sok. No:17
Bu sayfa en son 18.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 15-09-2008 tarihinde hizmete açılmıştır. Edirne Devlet Hastanesi ve Selimiye Devlet Hastanesi'ndeki Diş Hekimleri ve Diş Tedavi Birimlerinin, Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda birleştirilmesiyle oluşturulmuştur.
Merkezimiz yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. Merkezimizde mesai dışı saatlerde de hizmet verilmektektedir.
Muayene olmak için 182 nolu MHRS telefon randevu hattından istediğiniz hekime randevu alabilirsiniz, ya da aşağıdaki logoyu tıklayıp web aracılığı ile randevu alabilirsiniz.