Edirne Özel Trakya Hastanesi

Sarıcapaşa Mah. Talatpaşa Cad. No:168
Bu sayfa en son 02.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Edirne'de özel hastaneciliğin öncüsü olan Özel Trakya Hastanesi olarak; sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlar ve atılımlarla yolumuzda güvenli adımlarla ilerliyoruz. Yeni ve gelişen teknoloji ile sağlık portföyünü oluşturarak hastalarımıza her daim yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti vermek ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için 7/24 çalışıyoruz.
Kendini sağlığa adayan Özel Trakya Hastanesi çalışanlarının en önemli amacı; sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Özel Trakya Hastanesini sadece kurulu olduğu Edirne'de değil, Trakya Bölgesinde tercih edilen bir kurum haline getirmiştir.
Bu hizmet anlayışı ile hastanemiz yılda yaklaşık 100000 vatandaşımıza başta poliklinik hizmeti ile ameliyat, yoğun bakım, hasta takibi ve tedavisi, Acil ve 24 saat Ambulans hizmetleri sunulmaktadır. Hastanemiz bu hizmetlerin çoğunu fark ücreti almadan sunan nadir kurumlardan abirisidir.