Elazığ Harput Devlet Hastanesi

İnönü Caddesi Elazığ Merkez
Bu sayfa en son 03.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1969 yılında Elazığ SSK Hastanesi olarak kurulan hastanemiz 2005 yılında Sağlık Bakanlığı’na bağlı Elazığ Harput Devlet Hastanesi olarak hizmetlerine devam etmiştir.

Hastanemiz 317 yatak, 45 poliklinik, 579 personeliyle birlikte sağlık hizmeti vermektedir. 1993 yılındaki ek bina yapımı, tadilat ve yenilemeler sonucu toplam 4 ana bloktan oluşmaktadır.

Hastanemizin Sağlık Bakanlığı’na devrinden sonra Yoğun Bakım Üniteleri, Endoskopi, Solunum Fonksiyon Testi, Odyoloji, EEG, EMG, Eforlu EKG, Mamografi, Patoloji Laboratuarı, Kan Merkezi. Yeni Doğan gibi üniteler açılmış olup bir çok ünitenin de iyileştirme çalışmaları yapılmıştır.