Elazığ Medical Park Hastanesi

Olgunlar Mahallesi Atatürk Bulvarı No:5
Bu sayfa en son 02.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Elazığ Yunus Emre Bulvarı'nda yer alan, toplam 115 yatak kapasitesi 6 ameliyathanesi, yoğun bakım ve yenidoğan üniteleri ile 9.000 m² kapalı alan sahip Medical Park Elazığ Hastanesi; tüm şehrin kolay ulaşabileceği, otopark sorunu olmayan Elazığ'ın en büyük özel hastanesidir.
Hastanedeki, ileri düzey MR, Bilgisayarlı Tomografi, Ultrasonografi, Mamografi, Kemik Dansitometri, Mobil Radyoloji cihazları gibi görüntüleme olanakları, tanı ve tedavi sürecinin başarılı olmasında etkin rol oynuyor.
Kardiyoloji alanında oldukça geniş görüntüleme imkanlarına sahip hastanede bulunan Dijital Anjiyografi Ünitesi'nde; teknolojik donanım ve hekim kadrosuyla, koroner anjiyografi gerekli görülürse aynı seansta balon ve stent işlemleri de yapılıyor.
Medical Park Elazığ Hastanesi'nde; kalp damar cerrahisi ameliyatları, sadece bu ameliyatlar için ayrılmış özel donanımlı ameliyathanelerde, kardiyolog, kalp damar cerrahları, kardiyak anestezi hekimleri ve perfüzyonistlerden oluşan geniş bir kadro ile yapılıyor. Hastanede ergenlik ve yaşlılık dönemine kadar, kalp kapak tamiri, her çeşit koroner by-pass (CABG) ameliyatları, kalp pili uygulamaları gerçekleşiyor. Hastane, bölgenin kardiyovasküler cerrahi merkezi konumundadır.
Tam donanımlı ameliyathanelerde Beyin Cerrahi, KBB, Genel Cerrahi, Üroloji, Kadın Doğum ve Ortopedi branşlarına ait tüm özellikli operasyonlar; endoskopik, laparaskopik yöntemlerle yapılıyor.