Elazığ Özel Doğu Anadolu Hastanesi

Sürsürü Mahallesi, Malatya Caddesi No:37 Yumakgil Petrol karşısı
Bu sayfa en son 02.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Anadolu Hastanesinin amacı, Hastalarının sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda, tıbbi hizmetleri, grubun her noktasından, en yüksek kalitede, kanıta dayalı ve standart olarak sunmayı hedefliyoruz.
Özel Anadolu Hastanesi, değerlerimizi tam olarak yansıtan, çalışanların potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilmelerine ve geliştirebilmelerine olanak sağlayan çalışma ortamıyla, her zaman en iyilerin yetiştiği, çalıştığı ve tercih ettiği kurum olacaktır.