Elazığ Özel Hayat Hastanesi

Rizaiye Mah. Balakgazi Cad. No:47
Bu sayfa en son 02.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1982 yılından beri faaliyetini sürdüren hastanemiz yılların verdiği deneyimle; kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktadır. Deneyimli ve güvenilir hekimleri ve personelleriyle modern tıbbın tüm gereksinimlerini bünyesinde toplayan hastanemizde; tam steril, hepa filtreli hijyenik klima sistemine sahip ikisi genel, biri lokal olmak üzere toplam 3 ameliyat odası mevcuttur.
24 saat acil servis hizmeti verilen hastanemizde; tam donanımlı acil yardım ve müdahale ambulansı ile acil yardım ihtiyacı olan hastalara zamanında müdahale edilmektedir.
Hastanemiz 27 yataklı olup, tek kişilik banyolu hasta odaları; hastalarımızın ve refakatçilerinin sağlık hizmeti alırken rahat edebilecekleri bir konforda dizayn edilmiştir. Güvenilir sağlık hizmetinden ödün vermeyen hastanemiz; hastalarımıza otelcilik hizmetlerini de en üst düzeyde sunmayı ilke edinmiştir.