Er-Pa Özel Denizli Sağlık Hastanesi

Adres: Bahçelievler Mah. 3007 Sok. No:23 Denizli
Posta Kodu:
20125
Bu sayfa en son 23.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Denizli’de özel hastaneciliğin öncülerinden ERPA Özel Denizli Sağlık Hastanesi olarak; sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlarla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 1992 yılında yaklaşık 4000 m² lik kapalı alan üzerine kurulan hastanemiz, dahili ve cerrahi servislerde 49 adet, yenidoğan yoğun bakım ünitemizde 9 adet, yetişkin yoğun bakım ünitemizde 4 adet yatak sayısıyla hizmet vermeye devam etmektedir.
Hasta odalarında kişiye özel banyo - WC, hemşire ile doğrudan haberleşmeyi sağlayan hemşire çağrı sistemi, merkezi tıbbi gaz sistemi, hastanın her türlü pozisyonu almasına olanak sağlayan elektronik hasta yatakları bulunmaktadır. Her hastamız bizim için özeldir; her odamızda LCD TV, uydu yayını, telefon ve kablosuz internet bağlantısı hizmetleri sunulmaktadır. Medikal teknolojinin en son örneklerinin kullanıldığı teşhis ve tedavi ünitelerimizde branşında uzman hekimlerimiz tam gün hizmet vermektedir.