Erzincan Özel Dünyagöz Hastanesi

İnönü Mah. Ömerparmaksızoğlu Cad. No:15
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Erzincanlıların göz sağlığı ile ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verebilme hedefiyle, Dünyagöz Hastanesi Erzincan açıldı. İnönü Mahallesi'nde yer alan Dünyagöz Hastanesi Erzincan, gözün tüm alanlarında hizmet vermektedir.

Dünya ile entegre ileri teknolojik altyapısı ve deneyimli medikal kadrosu ile Dünyagöz Erzincan'da retina hastalıklarından şaşılığa, çocuk göz sağlığından oküloplastiye, glokomdan göz nörolojisine ve katarakttan üveite kadar tüm branşlarda, SGK'lı hastalardan fark ücreti almadan göz sağlığı hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra Dünyagöz Erzincan'da miyop, hipermetrop ve astigmat tedavileri, dünyada geliştirilmiş ileri teknoloji ürünü olan femtosaniye lazer ile gerçekleştirilmektedir.