Erzincan Özel Neon Hastanesi

Sivas-Erzincan Karayolu Ergan AVM Karşısı
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Neon Hastanesi 11 Bin m2 alan üzerine inşa edilmiş, 4 Adet VIP Oda, 68 Yatak Kapasitesi, 4 Adet Laminer Akımlı Ameliyathane, 4 Yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 3 Yataklı Kroner Yoğun Bakım Ünitesi, 4 Kuvezli Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, 2 Adet Doğum Salonu, 12 Müşahede Yataklı Tam Donanımlı Acil Servis, Acil Ambulansı, Hasta Nakil Ambulansı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile hizmet vermektedir.

Uzmanlık alanında kendisini ispat etmiş doktorları, eğitimli personeli ve hasta memnuniyeti ilkesi ile hareketle, hasta ve hasta yakınlarına çağdaş, güvenilir, özenli, güler yüzlü, kaliteli sağlık hizmetlerini günümüz ileri teknolojisinin son imkanlarını kullanarak sizlere sunuyoruz.

Hastanemizi, teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı, Türkiye ve Avrupa standartlarının da üzerinde, dünya standartlarını baz alarak Erzincan’ımıza yakışır bir sağlık kuruluşu yaratma amacıyla kurduk. 30 hekim, 250 kişilik nitelikli bir ekip ve 150 kişilik hizmetli personeli, tıbbi bilgi, deneyim ve emeklerini bölge insanımızın hizmetine sunuyoruz. Hastanemizde Doğu Anadolu’nun en iyi, Türkiye’nin sayılı görüntüleme merkezlerinden biri bulunmaktadır. Ayrıca Yoğun Bakım Üniteleri, son sistem Ameliyathaneler, tüm tetkiklerin yapılabildiği laboratuvarlar, Fizik Tedavi Ünitesi, Poliklinikler, Acil Servis, Ambulans hizmetleri ve kolay ulaşılabilirliliği ile 250 araçlık otoparkı ve Akıllı Bina sisteminin yer aldığı Özel Neon Hastanesi Türkiye’ye örnek bir hastane.