Erzurum Atatürk Üniversitesi Süleyman Demirel Tıp Merkezi Yakutiye Araştırma Hastanesi

Atatürk Üniversitesi Erzurum Merkez
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 09.03.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Atatürk Üniversitesi SDTM Yakutiye-Aziziye Araştırma Hastaneleri, hizmet alan tüm insanların, modern tıbbın gerektirdiği tüm imkanlardan faydalandırılarak, kaliteli tanı ve tedavi hizmetinin verilmesini sağlamak amacıyla dünya standartlarında bilgi ve teknolojiden faydalanılarak, alt yapıyı oluşturmak ve en yüksek standardı yakalamak.

Modern teknolojinin, kaliteli ve etkin hizmet anlayışıyla birleştirilerek, tercih edilen bir ortam oluşturulmasını sağlamak. Hasta,hasta yakını ve çalışanların memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak için çalışma seferberliği ilan eden bir sağlık kuruluşu olmaktır.