Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Hastanesi

Erzurum Merkez
Bu sayfa en son 15.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Atatürk Üniversitesi SDTM Yakutiye-Aziziye Araştırma Hastaneleri, hizmet alan tüm insanların, modern tıbbın gerektirdiği tüm imkanlardan faydalandırılarak, kaliteli tanı ve tedavi hizmetinin verilmesini sağlamak amacıyla dünya standartlarında bilgi ve teknolojiden faydalanılarak, alt yapıyı oluşturmak ve en yüksek standardı yakalamak.

Modern teknolojinin, kaliteli ve etkin hizmet anlayışıyla birleştirilerek, tercih edilen bir ortam oluşturulmasını sağlamak. Hasta,hasta yakını ve çalışanların memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak için çalışma seferberliği ilan eden bir sağlık kuruluşu olmaktır.