Erzurum İspir Devlet Hastanesi

İspir, Erzurum
Bu sayfa en son 03.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İspir Devlet Hastanesi; ilk olarak 1930'lu yıllarda Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmıştır. Yaklaşık 25 yıl Sağlık Merkezi olarak hizmetine devam etmiş ve 1958 yılında 25 yataklı hastaneye dönüştürülmüştür. 1993 yılında Ekim ayında 50 yataklı, şu anki İspir Devlet Hastanesi binası hizmete açılmış ve sağlık hizmetlerine devam etmiştir. İspir Devlet Hastanesi 2009 yılında yapılan ek binayla gelişen teknolojiye ayak uydurarak modernize edilmiş ve sadece İspir'den değil İspir'in çevre kesimlerinden de başvuran hastaların memnuniyetini sağlayacak düzeye gelmiştir.