Erzurum Özel Buhara Hastanesi

Yenişehir Girişi No:3 Yenişehir Kavşağı
Bu sayfa en son 14.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1996 yılında Buhara Sağlık Hizmetleri Erzurum'da bir ilke damga vurmuştur. Doktor ve halk desteğiyle özel sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. 1 yıl gibi kısa bir sürede gelişerek; medikal, eczane ve ambulans hizmetleri alanlarında da açık hizmete başlamıştır. 1997 yılında Buhara Tıp Merkezi Doğu Anadoluda tek olan Buhara Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini açmıştır. 2005 yılında Dr. Serdar KÖMEÇ tarafından devranılan Buhara Tıp Merkezi şu anda Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak-Burun-Boğaz, Dahiliye, Genel Cerrahi, Üroloji, Nöroloji, Göz, Diyetisyen, Algoloji(ağrı Polikliniği), Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi, Cildiye, Ultrason, Labaratuar ve Radyoloji branşlarında 10 tam zamanlı ve yarı zamanlı hekimleri ile 24 saat hizmet vermektedir. Bunun yanında klinik, tıbbi cihazlarda tam donanımlı bir hale gelmiştir.

Ameliyathaneler, Doğumhaneler, Yoğun Bakım Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, MR, Tomografi, Renkli Doopler, 4 Boyutlu Ultrason ile gebelik takipleri, İlaçlı Filmler, Eforlu EKG, Eko ile yetişkin ve çocuk kardiyoloji, Kemik Dansitometre, Mamografi, NST, Fototerapi, Yeni Doğan Ünitesi, Atroskopi, Endoskopi, Kolonoskopi ile doğuda kısa bir süre zarfında saygın, en üst standartlarda halka hizmeti bir borç bilip, dahada büyümeye ve 24 saat modern acil müdahele donanımı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Kısa sürede 1000 m²'den 4000 m² alana kadar genişleyen Buhara Tıp Merkezi, hizmet alanında devleşen, başhekimin 20 personel ile devraldığı Tıp Merkezimiz hali hazırda 90'ı bulan personel sayısı ile "üstün hizmet anlayışı", "yüksek hasta memnuyeti" ve "hizmette sınır yoktur" ilkelerini benimseyerek daha birçok başarıya imza atacaktır. Bugünün Tıp Merkezi yarının Hastanesi olacaktır.