Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi

A. Köşk Mahallesi Paşalar Caddesi No: 1 Palandöken Erzurum
Bu sayfa en son 03.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemizde 2005 yılında alımı yapılan tıbbi cihaz,araç ve gereçlerle, modern tıbbın gerektirdiği en son yeniliklerle yöre halkına en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Kuruluşundan bugüne kadar 14 Başhekim görev yapmıştır.Bu Hekimlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Vefat edenleri de rahmetle anıyoruz. Başhekimlerimizin resimlerini ve görev yaptığı tarihleri derledik. Fotoğraflar için buraya tıklayın.

Hekim seçme hakkının en temel özelliği olan; "HER HEKİME BİR MUAYENEHANE" ilkesinden hareketle tüm hekimlere poliklinikler oluşturulmuş olup hastaların hekim seçme hakkı sağlanmıştır. Hastanemiz 09.12.2005 tarihinde (Türkiye'de 5. Hastane) KIOSK cihazını hizmetinize sunmakla Hekim Seçme Hakkını hastalarımıza bırakmıştır.