Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi

Kurtuluş Mahallesi Değirmenler Mevkii Pasinler Erzurum
Bu sayfa en son 03.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

İlçemizde yapılacak olan 50 Yataklı Devlet Hastanesi binası için 11 Ocak 2003 tarihinde ödenek tahsisi yapılmıştır. 50 Yataklı Hastane binası 10 Ekim 2005 tarihinde Pasinler ilçesi Kurtuluş Mah. Değirmenler Mevkiinde 40.000 m² lik arsa üzerinde yapımına başlanmış ve 2007 Mayıs Ayından itibaren yeni hizmet binasından halkımızın hizmetine açılmıştır.

Sağlıkta Dönüşüm projesi kapsamında sağlık mevzuatında yapılan değişiklikler ile hastane başhekimleri ve idari kadroların hizmet için yetkileri artırılmış, sağlık problemlerinin hastane idarecilerince yerinde çözümüne önem verilmiştir.

Hastanemiz yönetiminin hizmet ve kalite konusunda taviz vermeyen tutumlarıyla birlikte, hizmet kalitemiz günden güne artmaktadır.